Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar ca 450 fastigheter omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.

Elronderare

Arbetsuppgifter

Till Teknik och Service inom Lundafastigheter söker vi två nya medarbetare som vi erbjuder självständiga uppdrag där ditt engagemang och din initiativförmåga sätter ramarna för din utveckling. Du genomför elronderingar med okulärbesiktning av elektriska delar, invändigt såväl som utvändigt. Elektriska delar kan vara el-centraler, styrskåp, strömbrytare, vägguttag med mera. Du säkerställer att ledbelysning, utrymningsskyltar, jordfelsbrytare och personskydd är intakt och i förekommande fall rapporterar du skador och åtgärdsbehov i vårt fastighetssystem Aareon Xpand.

Kvalifikationer

Uppdragen ställer krav på B-körkort och gymnasiekompetens, gärna med inriktning teknik eller el. Vi välkomnar dig som är mer junior och ännu inte har hunnit bygga på ditt CV. Ett krav är dock att du har någon form av arbetsmässig erfarenhet från arbeten med el eller fastigheter. I svenska språket har du goda kunskaper i både tal och skrift samt krav på datorvana.

Vi värderar ödmjukhet och lyhördhet högt. Som person är du serviceinriktad med förmåga att vara öppen och engagerad mot kunder såväl som kollegor.

Välkommen med din ansökan, kanske blir just du en av våra nya kollegor!

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-22

Referensnummer

SF 19-54
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Maria Hofvander
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 48 59

Facklig(a) företrädare

Namn: Vision
Namn: Kommunal

Lundafastigheter, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista