Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Norra Fäladen är ett bostadsområde som sjuder av liv och präglas av en stor barn- och ungdomsverksamhet. Det finns ett aktivt kulturliv, fantastiska naturområden, fritidsgård, föreningar och en mångfald av förskolor och skolor.

Vaktmästare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en tjänst som vaktmästare på Fäladsgården och Fäladshallen. Lokalerna inrymmer flera olika verksamheter; skola år 7-9, fritidsgård, bibliotek, tillagningskök och idrottshallar.

Som vaktmästare är din huvuduppgift att se till så att våra lokaler är fungerande för verksamheterna och att de har en bra arbetsmiljö för alla de som vistas i dem. Vaktmästaryrket ställer krav på att du har hög serviceanda och god samarbetsförmåga. Du kommer att samarbeta med vår fastighetsägare Lundafastigheter, Kultur- och fritidsförvaltningen, Måltidsservice, skolledning och naturligtvis med alla de som vistas i våra lokaler. Du kommer också att arbeta tillsammans med de andra vaktmästarna på området, vilket bl a innebär att man hjälps åt i uppdraget när så behövs.

Alla som arbetar på Fäladsgården är vuxna förebilder och är på olika sätt betydelsefulla för våra elevers utveckling. Vi arbetar med höga förväntningar och ett respektfullt bemötande.

Skolan är tekniktät och en del av uppdraget är att se till att projektorer, skärmar, nätvkerk osv fungerar.

Arbetet innebär in-och utvändig fastighetsskötsel samt diverse service till verksamheterna. Som exempel kan nämnas;
- fastighetsskötsel samt enklare underhåll och reparationer
felanmälan och uppföljning till fastighetsägaren
- flytt, inköp och reparationer av inventarier
- ansvarig för lås och larm
- brandskyddsrelaterade arbetsuppgifter
- ansvarar för att projektorer, installationer, skärmar, nätverk mm fungerar samt övrig teknisk utrustning och installationer
- vara verksamheten behjälplig med diverse service

Arbetstiden är främst förlagd dagtid måndag-fredag, men vid uthyrning förekommer visst kvälls- och helgarbete.

Kvalifikationer

Lämplig utbildning och/eller erfarenhet. Hög serviceanda och flexibilitet. Förmåga att arbeta självständigt. . Kunskaper i brandskydd. Förmåga att hantera IT-baserade system samt hårdvara. God samarbetsförmåga är en viktig förutsättning för uppdraget
Körkort är ett krav och tillgång till egen bil önskvärt (ersättning utgår).

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-12

Referensnummer

20/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Fast lön. Ange löneanspråk i ansökan.

Kontaktperson(er)

Namn: Anna Sjöö
Title: Administrativ chef
Telefon: 046-359 75 69

Område Norra Fäladen, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista