Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Katedralskolan grundlades 1085 och är Skandinaviens äldsta skola. Vi finns mitt i centrum av det dynamiska Lund och erbjuder sex olika universitetsförberedande utbildningar: Spetsutbildningarna Historieprogrammet respektive Lingua; det internationella programmet IB Diploma Programme samt Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet.

Skolans mål är att erbjuda en trygg och studiemotiverande miljö för alla elever, där de kan utvecklas till sin fulla potential och få den utmaning samt den hjälp och det stöd de behöver.
Vår personal arbetar gemensamt med att alla elever, förutom goda ämneskunskaper skall utveckla en rad olika kompetenser under sin tid på skolan. Katedralskolans vision har konkretiserats i sju elevkompetenser ansvarstagande, kommunikativ, kunnig, djärv, tänkande, balanserad och vidsynt.
Läs mer om Katedralskolan på vår hemsida: www.lund.se/katedralskolan


Administrativ chef

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som trivs med att vara spindeln i nätet! Som administrativ chef har du ett brett uppdrag med ansvar för skolans lokaler, information, upphandling och ekonomi. Även systematiskt arbetsmiljöarbete, miljöledningsarbete, brandskyddsarbete och andra säkerhetsfrågor ingår i tjänsten. Du arbetsleder skolans stödfunktioner såsom administration, vaktmästeri, skolrestaurang och lokalvård.
Du bidrar till att utveckla hela Katedralskolan och är del av skolans ledningsgrupp bestående av rektor och biträdande rektorer.

Kvalifikationer

Du har en relevant högskoleutbildning och erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning eller motsvarande. Det är meriterande om du har arbetsledarerfarenhet. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt behärskar relevanta datorprogram.
Du är en analytisk och saklig person som gillar struktur och ser verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du är en duktig kommunikatör med god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt. Som person har du ett positivt förhållningssätt, är noggrann och flexibel.
Du bör ha arbetat i ledande befattning och gärna ha intresse för pedagogiskt arbete och skola.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Som ledare i Lunds kommun har du genom ditt ledarskap en avgörande betydelse för verksamhetens kvalitet. Du inspirerar till engagemang, tillför energi och skapar lust i arbetet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-17

Referensnummer

19-006
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ingalill Fritzon
Title: Rektor
Telefon: 046-359 76 15 vx 046-359 50 00

Facklig(a) företrädare

Namn: Facklig företrädare via kommunens växel.
Telefon: 046-359 50 00

Katedralskolan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista