Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Undersköterska med samordnaruppdrag

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en positiv och engagerad undersköterska med samordnaruppdrag till Hemvården Väster 2.

Du arbetar dagligen med planering, schemaläggning och dokumentation i flera olika datorsystem. Detta kräver mycket god datavana samt minst två års erfarenhet av att planera hemvårdsarbete i Laps Care eller något liknande planeringssystem.

Det är önskvärt om du har viljan och förmågan att sätta dig in i den ekonomiska aspekten av hemvården och tar hänsyn till denna i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har arbetat några år inom hemvården och har tidigare erfarenhet av arbete som samordnare och god vana av att leda och fördela arbete.

Arbetet kräver att du är en positiv förebild i alla lägen som kan skapa delaktighet, motivation och trivsel i personalgruppen. Som person är du lyhörd, prestigelös, självständig och samarbetsvillig. Du är flexibel, strukturerad och lösningsfokuserad med hög drivkraft och kan på ett medskapande sätt styra och följa upp arbetet efter uppsatta mål.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-03-05

Referensnummer

VoO 67/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Eva Nordahl
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 51 31

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Hemvården Väster team 2, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista