Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar ca 450 fastigheter omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.

Ventilationstekniker inom Teknik och Service

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker ventilation inom Teknik och Service arbetar du självständigt med många olika typer av serviceuppdrag. I jobbet kommer du att arbeta med att säkra den dagliga driften via befintliga styrsystem, felsöka, reparera, planera, samordna, utföra service samt underhåll inom Lundafastigheters bestånd.
Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av avhjälpande underhåll, driftoptimering, mindre ombyggnationer av ventilationssystem samt att assistera ingenjör med åtgärder efter OVK-besiktningar.
Vi erbjuder ett självständigt och utmanande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät med både specialister, förvaltare, entreprenörer och hyresgäster.
I rollen ingår även att se möjligheter och föreslå förbättringar liksom planering och uppföljning av eget arbete samt återrapportering i fastighetssystem och till berörda personer

Kvalifikationer

För uppdraget krävs det att du har teknisk utbildning eller flerårig erfarenhet från yrket.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom injustering av ventilationsanläggningar samt kunskaper inom styr & regler.
Meriterande inom mekaniskt arbete så som lagerbyte och balansering.
Meriterande att kunna läsa ritningar.
Att du har vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderar ödmjukhet och lyhördhet högt. Att du är engagerad, serviceinriktad och självgående är egenskaper som är nödvändiga för uppdraget liksom att du besitter en pedagogisk förmåga. Du är teknisk intresserad och har ett strukturerat arbetssätt. För att kunna ta till dig anvisningar och läsa instruktioner krävs det att du behärskar engelska i skrift. I svenska språket har du goda kunskaper både i tal och skrift.
Du är en van datoranvändare.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Timavlönad

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-19

Referensnummer

SF 19-51
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Anders Stigert
Title: Enhetschef
Telefon: 046-3595147

Facklig(a) företrädare

Namn: Nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Lundafastigheter, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista