Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 2 900 medarbetare. Vi arbetar utifrån vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi står för delaktighet, valfrihet och flexibilitet med kvalitet och respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Nu samlar vi vår legitimerade personal för en starkare hälso- och sjukvård där man tillsammans samordnar och planerar insatserna för patienterna.

Distrikts-/sjuksköterska till Hemvården, kväll

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom vår nya hälso- och sjukvårdsorganisation arbetar du i ett team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Du är en viktig del av verksamhetens utveckling. Du arbetar aktivt i ditt dagliga arbete tillsammans med chef, omvårdnadspersonal och legitimerade kollegor med att leda och planera den medicinska omvårdnaden. En stor del av uppdraget innebär att handleda, utbilda och delegera omvårdnadspersonal.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med kompetenta kollegor med samma mål. Hos oss får du god introduktion, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika och tvärprofessionella nätverksträffar. Utveckling av välfärdsteknologi/ digitalisering av hjälpmedel inom vård och omsorg är högt prioriterat hos oss. Om du är intresserad av att jobba med utveckling och implementering inom området och bidra till framtidens hemsjukvård, så har du all möjlighet att göra det hos oss.

Som arbetsgivare verkar vi för att så långt det är möjligt erbjuda attraktiva arbetstider. För de som arbetar renodlad kväll erbjuder vi ett attraktivt heltidsmått.

Är du nyfiken på oss? Läs en av våra sjuksköterskors egna berättelse: www.lund.se/jobbasomsjukskoterska

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktsköterska. Du har erfarenhet av dokumentation och förstår vikten av god kommunikation. Körkort och cykelvana är ett krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård och känner dig trygg med att handleda och delegera omvårdnadspersonal. Har du även erfarenhet av Senior Alert, palliativa registret och BPSD registret är det toppenbra.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Du har mod att prioritera och arbetsleda samtidigt som du har kvalitet och patientsäkerhet i fokus.

Vidare delar du vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov för att göra vardagen meningsfull för dem.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-05-09

Referensnummer

VoO 125/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Malin Ask
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 64 86

Facklig(a) företrädare

Namn: Jenny Sköld
Title: Vårdförbundet
Telefon: 046-359 64 81

HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO

Tillbaka till lista