Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Studentmedarbetare inom kommunikation

Arbetsuppgifter

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Som studentmedarbetare inom barn- och skolförvaltningen genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling.

Nu ges du möjlighet att få vara med och bidra med operativ och strategisk stöttning till förvaltningens kommunikatörer. Som kommunikatör arbetar du brett, med både proaktiva och reaktiva insatser. Som studentmedarbetare på barn- och skolförvaltningen får du möjlighet att få erfarenheter som kan gynna din framtida kommunikatörskarriär.

För detta uppdrag söker vi en person som har förmåga, att på ett till synes enkelt sätt, förmedla processer och satsningar i rörlig bild och text. Exempel på detta kan vara instruktionsfilmer samt korta informationsklipp kopplat till någon av förvaltningens projekt. Du får den kreativa friheten att skapa innehåll utifrån dina kunskaper, antingen i bild, text eller film. Du ansvarar även för kanalval och publicering.

Du kommer att tillhöra HR- och kommunikationsenheten och handledas av våra tre kommunikatörer som kommer finnas där som stöd och bollplank. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar i veckan mellan den 1 februari 31 maj 2020 och arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola eller läser annan eftergymnasial utbildning inom området kommunikation.

Vi tror att du har ett stort intresse för kommunikation och att du tycker det är roligt att planera och utvärdera kommunikationsinsatser. Du har intresse och kunskaper inom fotografering, filmning och redigering.

För att trivas i uppdraget ska du vara självgående, kunna ta egna initiativ och arbeta på ett strukturerat och noggrant sätt. Du ska även kunna målgruppsanpassa dina budskap i olika forum. Du har lätt för att samarbeta med andra och gillar att skapa nya kontakter.

Arbetet kräver ett strategiskt perspektiv med operativa insatser, du behöver alltså kunna göra båda delar inom ramarna för dina arbetsområden.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2020-02-01
Sista datum: 2020-05-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-01

Referensnummer

BSF 450/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Aryan Karim
Title: Kommunikatör

Namn: Annika Jonasson
Title: tf HR- och kommunikationschef
Telefon: 046- 359 61 49

HR och kommunikation

Tillbaka till lista