Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Sjuksköterska till kvällsteamet

Arbetsuppgifter

Spänning, variation och självständighet utmärker arbetet som kvällssjuksköterska hos oss. Här planerar du tillsammans med dina kollegor de insatser som behöver göras och du utför oftast dina uppdrag självständigt. Att jobba som sjuksköterska hos oss är ett utmanande arbete som ger dig stora möjligheter till personlig utveckling.

Förutom insatserna vi själva gör jobbar vi mycket med telefonrådgivning till omvårdnadspersonal, brukare och anhöriga. Du som sjuksköterska leder och planerar den medicinska omvårdnaden och handleder också undersköterskor.

Som sjuksköterska i kommunen kommer du nära dina patienter – på riktigt. Du möter dem i deras hem, träffar ofta samma människor under en längre tid och gör stor skillnad i deras liv.

Vi erbjuder dig som kvällssjuksköterska ett arbete där du kan jobba lite mindre och utvecklas lite mer. Arbetstiden för dig som jobbar heltid är 34 timmar och 20 minuter per vecka, varav 2 timmar och 20 minuter sätts av för kompetensutveckling. Du har också möjlighet att påverka dina arbetstider, som är förlagda någon gång mellan 15 och 23.

Kvalifikationer

Du är en legitimerad sjuksköterska som är trygg i din roll och som är van vid att ta snabba beslut. Du kan planera, organisera och prioritera ditt eget arbete.

För att trivas i rollen behöver du tycka om att jobba självständigt, men även ha förmåga att samarbeta med ditt team. Eftersom att rådgivning är en stor del av rollen har du ett gott bemötande och förmåga att handleda och skapa trygghet hos omvårdnadspersonal.

Vi förväntar oss att du sätter individens behov i centrum och att du tillsammans med dina kollegor arbetar för en god arbetsmiljö.

Du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska språket.

Körkort krävs för tjänsten.

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-02-16

Referensnummer

VoO 298/2017
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Lena Tellström
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 63 71

Namn: Anja Nordberg
Title: Samordnare
Telefon: 046-359 83 13

Facklig(a) företrädare

Namn: Övriga fackliga nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

SSK kvälls- och natt, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista