Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Inom vård-och omsorgsförvaltningen arbetar drygt 2500 medarbetare. Förvaltningens verksamheter erbjuder individanpassad vård, omsorg, stöd och service som ger möjlighet till god livskvalitet samt förutsättningar för ett aktivt och innehållsrikt liv med möjlighet till social gemenskap. Verksamheterna kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande för ett värdigt liv. Vi kan erbjuda attraktiva arbetsplatser med kompetenta och engagerade medarbetare.

Nu söker vi dig som vill vara med och forma vårt team för kvällssjuksköterskor. Vi är ett litet arbetslag som jobbar kvällar med att stötta alla verksamheter inom vård- och omsorgsförvaltningen. Vårt uppdrag sträcker sig från planerade till akuta insatser och vi jobbar även mycket med att vägleda vårdpersonal.

Sjuksköterska till kvällsteamet

Arbetsuppgifter

Spänning, variation och självständighet utmärker arbetet som kvällssjuksköterska hos oss. Här planerar du tillsammans med dina kollegor de insatser som behöver göras och du utför oftast dina uppdrag självständigt. Att jobba som sjuksköterska hos oss är ett utmanande arbete som ger dig stora möjligheter till personlig utveckling.

Förutom insatserna vi själva gör jobbar vi mycket med telefonrådgivning till omvårdnadspersonal, brukare och anhöriga. Du som sjuksköterska leder och planerar den medicinska omvårdnaden och handleder också undersköterskor.

Som sjuksköterska i kommunen kommer du nära dina patienter – på riktigt. Du möter dem i deras hem, träffar ofta samma människor under en längre tid och gör stor skillnad i deras liv.

Vi erbjuder dig som kvällssjuksköterska ett arbete där du kan jobba lite mindre och utvecklas lite mer. Arbetstiden för dig som jobbar heltid är 34 timmar och 20 minuter per vecka, varav 2 timmar och 20 minuter sätts av för kompetensutveckling. Du har också möjlighet att påverka dina arbetstider, som är förlagda någon gång mellan 15 och 23.

Kvalifikationer

Du är en legitimerad sjuksköterska som är trygg i din roll och som är van vid att ta snabba beslut. Du kan planera, organisera och prioritera ditt eget arbete.

För att trivas i rollen behöver du tycka om att jobba självständigt, men även ha förmåga att samarbeta med ditt team. Eftersom att rådgivning är en stor del av rollen har du ett gott bemötande och förmåga att handleda och skapa trygghet hos omvårdnadspersonal.

Vi förväntar oss att du sätter individens behov i centrum och att du tillsammans med dina kollegor arbetar för en god arbetsmiljö.

Du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska språket.

Körkort krävs för tjänsten.

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-02-16

Referensnummer

VoO 298/2017
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Lena Tellström
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 63 71

Namn: Anja Nordberg
Title: Samordnare
Telefon: 046-359 49 64

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

SSK kvälls- och natt, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista