Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 200 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen. Inom kommunkontoret finns kommungemensamma funktioner som HR, ekonomi, kommunikation, IT, strategisk utveckling och näringsliv.

Studentmedarbetare till dansk-svenskt Interreg-projekt

Arbetsuppgifter

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Som studentmedarbetare inom Näringslivsavdelningen/Future by Lund genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling. Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under våren 2020.

Uppdraget innefattar insamling, analys och dokumentation av företagsdata, intervjuer och företagsbesök, att bidra till utarbetande av kommunikationsplan och utvecklingsmodell samt bidra med textmaterial till projektets slutrapport.

Projektet som uppdraget gäller heter Nordic Innovation District Development (NIDD) och genomförs i samarbete med Lyngby-Taarbaek Vidensby i Danmark.

Mer information om projektet: https://vidensby.dk/projekt/vidensbyen-faar-interreg-forprojekt-sammen-med-lund/

Kvalifikationer

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet eller högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne.

Uppdragets inriktning mot entreprenörskap och företagsutveckling i mindre men expansiva bolag, kräver förståelse för företagandets grundläggande behov, men också ett intresse för hur de särskilda behoven ser ut hos de i projektet deltagande företagen finansiering, miljö och nätverk.

Analytisk förmåga och social kompetens är avgörande då uppdraget medför datainsamling och urval, såväl digitalt som i personliga möten med deltagande företag.
Arbetsgruppen är skandinavisk, med svenska och danska som huvudspråk, men den mesta av projektdokumentationen skrivs på engelska.

Här kan du läsa mer:
https://www.lund.se/foretagare/naringsliv/personal-pa-naringslivsavdelningen/
https://www.futurebylund.se

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2020-02-01
Sista datum: 2020-05-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-01

Referensnummer

KK 2019/35
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Anders Bengtsson
Telefon: 0730 54 42 52

Näringslivs- och turismavdelningen, Kommunkontoret

Tillbaka till lista