Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Undersköterska Hemvård för yngre

Arbetsuppgifter

Verksamheten utför hemtjänst för personer under 65 år. Arbetsområdet omfattar västra delarna av kommunen och vi har en gemensam lokal på Sankt Lars området tillsammans med personal för Öster samt med HSL-personal.

I hemvårdens verksamhet kommer du att möta brukare med mycket skiftande diagnoser bl.a. fysisk, neurologisk, kognitiv, neuropsykiatrisk och psykisk funktionsnedsättning. Det innebär att vi har personal med olika kompetenser och inriktningar för att täcka hela bredden. Arbetssättet skiftar också beroende på om inriktningen på beslutet är kompenserande eller lärande.

Kvalifikationer

Godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, YH-utbildning med inriktning funktionsnedsättning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi söker Dig som kan arbeta självständigt men samtidigt har förmågan av att se dig som en i vårt team. Du ska ha ett stort engagemang för arbete med människor, god förmåga att arbeta flexibelt och tillvarata brukarens delaktighet. Vi förutsätter att du har ett gott bemötande, är trygg i din yrkesroll och positiv till nya utmaningar.
Personlig lämplighet kommer att beaktas. B-körkort är ett krav, likaså måste man kunna cykla.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-19

Referensnummer

VoO 46/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Lena Zander
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 62 86

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Hemvård för yngre personer med funktionsnedsättning, VOO

Tillbaka till lista