Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Nu söker vi en driven och engagerad kock till Stinsens förskola som brinner för att laga god och näringsriktig mat från grunden.

Kock till Stinsens förskola

Arbetsuppgifter

Du som kock på Stinsens förskolan kommer att tillaga mat för 60-80 personer. Du ansvarar för att servera frukost, lunch och mellanmål till barn, och personal. Köket är både modernt, ljust, rymligt och ändamålsenligt.

Du skall planera näringsriktiga menyer och inköp av råvaror, tillhandahålla specialkost samt se till att leva upp till de uppsatta riktlinjer och arbetar för Lunds kommuns mål att servera 100 % ekologisk mat. Du kommer att ha huvudansvaret för egenkontrollen i köket och hålla budget. Du ska tillaga, diska, städa och andra förekommande uppgifter i ett kök och i förskolans verksamhet.

Köket är en central del i skolans och förskolans verksamhet därför är samarbetet med förskolan och skolans personal viktig. Samarbete med de andra köken i Södra Sandby är av störst vikt.

Tjänstens omfattning är flexibel mellan 80-100 % beroende på önskemål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad kock med god kunskap om näringslära, allergier och specialkost.
Vi ser gärna att du har erfarenhet att planera menyer och inköp samt kunskap och erfarenhet av arbete med egenkontroll.

För att trivas i rollen behöver du både kunna arbeta självständigt och i team. Du vill ständigt utvecklas och söker nya kunskaper inom ditt område. Du ser utmaning i att arbeta för 100% ekologisk mat och hållbara måltider. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift.

Du ska vara flexibel, lösningsfokuserad och vara bekväm med att ta egna initiativ. Har du erfarenheter av måltidspedagogik ser vi det som en fördel.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-28

Referensnummer

BSF 453/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Karin Ekerot
Title: Rektor, Stinsens och Reveljens förskola

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunal
Title: Kommunals expidition
Telefon: 046-359 67 33

Utbildningsområde 1

Tillbaka till lista