Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Polhemskolan är en av Sveriges största mötesplatser för ungdomar, och här finns en av varje sort. Alla är lika − olika. Vi är Lunds största gymnasieskola med ca 2 500 elever fördelade på samhällsvetenskaps-, naturvetenskaps-, teknik-, ekonomi-, hantverks (frisör)- programmen och språkintroduktion (introduktionsprogram för invandrarungdomar) och är också en idrottsskola (NIU).

På Polhemskolan arbetar vi med att:
• stimulera elevernas nyfikenhet och lust att lära. 

• få eleverna att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar. 

• ge eleverna en god omvärldsorientering och en realistisk världsbild.

Se även vår hemsida: www.lund.se/polhem


Administrativ chef

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta på en av Sveriges största och mest dynamiska gymnasieskolor? Vi är en skola där den engagerade personalen ser till att eleverna får kunskap och bildning samtidigt som de trivs. En skola där vi har elevernas lärande i fokus samtidigt som vi uppmuntrar en balans i tillvaron, inte minst möjligheten att kombinera skola med idrott.

Som administrativ chef ansvarar du för lokaler, ekonomi (budget och uppföljning, bokslut), inköp, information, arbetsmiljö, brandskydd, säkerhet och att arbetsleda personal, i första hand administrationen. Du ska också bidra till att utveckla hela Polhemskolan. Du kommer att vara en del av en stor ledningsgrupp bestående av rektor och biträdande rektorer.

Kvalifikationer

Du ska ha gedigna kunskaper inom ekonomi. Vi vill att du är tydlig med dina värderingar, mål och visioner. Du ger ansvar så att dina medarbetare får möjlighet att växa. Du ska vara bra på att ge feedback som motiverar dina medarbetare, och det innebär också att du är bra på att kommunicera. Du bör ha arbetat i ledande befattning och gärna ha intresse för pedagogiskt arbete och skola.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-04-16

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-14

Referensnummer

17-315
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Vi kommer att kalla in till intervjuer löpande under rekryteringsprocessen Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Rektor Torbjörn Hanö
Telefon: 046 - 35 73 11

Facklig(a) företrädare

Namn: Övriga fackliga nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Polhemskolan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista