Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.


Vuxenutbildningen i Lund med totalt ca 5 500 elever är uppdelad på 2 skolformer, Särskild utbildning för vuxna (Särvux) och Kommunal Vuxenutbildning (sfi, grundläggande och gymnasiala kurser) samt Yrkeshögskoleutbildning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning inom utbildningsförvaltningen som administrativ chef med placering på Komvux i Lund.
Gå gärna in på vår hemsida: www.lund.se/vuxenutbildning-Lund


Administrativ chef

Arbetsuppgifter

Som administrativ chef ansvarar du för ekonomi (budget och uppföljning, bokslut),information och kommunikation, arbetsmiljö och arbetsledning för administrativ personal. Du ska också bidra till att utveckla hela Vuxenutbildningen genom att bl.a. utveckla administrativa rutiner och stödsystem. Du kommer att vara en del av en Vuxenutbildningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Du ska framförallt ha gedigna kunskaper inom ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av informations- och kommunikationsarbete. Du bör ha arbetat i ledande befattning och gärna ha intresse för pedagogiskt arbete och skola.
Du tar ansvar för ditt arbetsområde och ger dina medarbetare utrymme att växa. Du ska vara bra på att ge och ta feedback som motiverar dina medarbetare och kolleger. Detta innebär att du är bra på att kommunicera.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som ledare i Lunds kommun har du genom ditt ledarskap en avgörande betydelse för verksamhetens kvalitet. Du har stort inflytande på hur medarbetare presterar och trivs samt hur servicen till eleverna är. Du har en stark drivkraft att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du inspirerar till engagemang, tillför energi och skapar lust i arbetet, har humor och verkar för ett tillåtande arbetsklimat. Du är en person som verkar enande och som finner näring i att se andra växa, lyckas och utvecklas. Vi förväntar oss att du är lyhörd, flexibel och har god samarbetsförmåga.
Erfarenhet krävs.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-04-16

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-14

Referensnummer

17-317
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Claes Åberg
Title: Rektor
Telefon: 046-359 74 91

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Vuxenutbildning i Lund, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista