Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Katedralskolan grundlades 1085 och är Skandinaviens äldsta skola. Vi finns mitt i centrum av det dynamiska Lund och erbjuder sex olika universitetsförberedande utbildningar: Spetsutbildningarna Historieprogrammet respektive Lingua; det internationella programmet IB Diploma Programme samt Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet.

Skolans mål är att erbjuda en trygg och studiemotiverande miljö för alla elever, där de kan utvecklas till sin fulla potential och få den utmaning samt den hjälp och det stöd de behöver.
Vår personal arbetar gemensamt med att alla elever, förutom goda ämneskunskaper skall utveckla en rad olika kompetenser under sin tid på skolan. Katedralskolans vision har konkretiserats i sju elevkompetenser – ansvarstagande, kommunikativ, kunnig, djärv, tänkande, balanserad och vidsynt.
Läs mer om Katedralskolan på vår hemsida: www.lund.se/katedralskolan


Skolmåltidsbiträde

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar servering av lunch, disk och städning av bl.a. matsalen. Arbete inom lokalvården kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har erfarenhet av detta. Det är bra om du har kunskaper i livsmedelshygien. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper som samarbetsförmåga, självständighet och förmågan att inom arbetets ramar ta egna initiativ. Du måste tycka om att arbeta bland ungdomar och kunna kommunicera på svenska. Bra bemötande och god service är viktigt.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-01-07
Sista datum: 2020-04-03

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-21

Referensnummer

19-162
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ingrid Olsson
Title: Serviceledare
Telefon: 046-359 79 99

Namn: Åsa Björkman
Title: Administrativ chef
Telefon: 046 – 359 76 40

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom kommunens växel
Title: Arbetstagarorganisation
Telefon: 046-359 50 00

Katedralskolan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista