Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi söker nu förskollärare till förskolorna Fornborgen och Hedenhös och det finns två tjänster på vardera förskola.

Förskollärare till förskolorna Hedenhös och Fornborgen

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten som bedrivs på förskolan. I arbetsuppgifterna ingår att du ska planera, bedriva och dokumentera arbetet i enlighet med förskolans läroplan och i övrigt utföra i yrket förekommande arbetsuppgifter.

Vi arbetar för att skapa en miljö som är trygg, lärorik, utvecklande och rolig för alla barn.
Vi lägger stor vikt vid att kvalitetssäkra de mål som finns i våra styrdokument och arbetar med systematiskt kvalitetsarbete, pedagogisk dokumentation och reflektion.

Vi använder oss av webbverktyget Unikum för detta ändamål. Digitala verktyg används som komplement i barnens utforskande och lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

Som medarbetare hos oss bidrar du med engagemang, kunskap, kreativitet och positiv anda. Vi söker dig som är erfaren, driven och har ett professionellt bemötande av barn, vårdnadstagare och kollegor.

Glädje och humor är egenskaper som du gärna får bidra med.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-05-12

Referensnummer

BSF 101/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Karin Reimer Santana
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 24 08

Namn: Eva Grandelius
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 65 84

Hedenhös förskola, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista