Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vuxenutbildningen i Lund med totalt ca 5 500 elever är uppdelad på 2 skolformer, Särskild utbildning för vuxna (Särvux) och Kommunal Vuxenutbildning (sfi, grundläggande och gymnasiala kurser) samt Yrkeshögskoleutbildning.

Gå gärna in på vår hemsida: www.lund.se/vuxenutbildning-Lund


Lärare i svenska som andra språk

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa vuxna elever som läser svenska som andraspråk på grundläggande och eventuellt på gymnasial nivå.
Du förväntas delta aktivt i utvecklingsarbetet av våra utbildningar såväl schemabundna som på distans, delta i möten, konferenser och fortbildning. Du samarbetar med dina kollegor kring gemensamma arbetsuppgifter som är ständig förekommande i läraryrket.

Kvalifikationer

Legitimerad ämneslärare på minst grundläggande nivå i svenska som andraspråk. Det är meriterande om du även är legitimerad i svenska som andraspråk på gymnasial nivå. Meriterande är erfarenhet av vuxenutbildning.
Du har god datorvana och använder digitala hjälpmedel i din undervisning.
Vi förväntar oss att du är drivande och positiv till fortlöpande utveckling av vår verksamhet i nära samarbete med dina kollegor. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-03

Referensnummer

19-166
Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ulrika Leijon-Hoff
Title: Biträdande rektor
Telefon: 046-359 93 37

Facklig(a) företrädare

Namn: Olof Persson
Title: LR
Telefon: 046- 359 70 82
Namn: Marika Fridén
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 71 16

Vuxenutbildning i Lund, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista