Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Till Plommonets förskola söker vi kreativa och idérik förskollärare som utgår ifrån ett barns perspektiv och som vill arbeta för alla barns bästa förskola
Plommonets förskola är en av förskolorna på Skolområde CVJK (Centrum, Väster, Järnåkra och Klostergårdsområdet). Förskolan ligger i Järnåkra området. Ett bostadsområde av skiftande karaktär med studentlägenheter och flerfamiljshus, bostadsrätter och fristående villor.

Hos oss erbjuds du stora möjligheter att vara delaktig och påverka pågående utvecklingsarbete tillsammans med inspirerande och trevliga kollegor. Vi brinner extra för arbetet med barnets språkutveckling med stöd ifrån Bornholmsmodellen.
Tillsammans med två andra förskolor har vi ett gemensamt förskolebibliotek som vi utvecklar allt efter barnens behov och lust.
Vi har också ett pågår integrationsprojekt "Bygga broar" vars syfte är att arbeta med integration och öka kompetensen hos våra pedagoger i skolområdet.
Tillsammans med barnen arbetar vi för att utveckla vår pedagogiska miljö ute som inne, vi är Grön flagg certifierade.

Plommonets har 2 stycken avdelningar, en yngre avdelning och en äldre avdelning, vi är den "lilla" förskolan med de stora
möjligheterna! Tillsammans arbetar vi för en trivsam och utvecklande förskola.

Vi söker nu dig, en förskollärare 100 %, som vill arbeta tillsammans med oss. Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanens riktlinjer. I uppdraget som förskollärare vill vi att du driver och utvecklar verksamheten med utgångspunkt i forskning och vetenskaplig grund.

Förskollärare till Plommonets förskola

Arbetsuppgifter

Som förskollärare har du huvudansvaret för att planera och driva pedagogiskt arbete i enlighet med läroplanen samt utföra inom yrket i övrigt förekommande uppgifter.


Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för förskolläraryrket!
Som person är du varm, positiv och kan skapa trygghet i din omgivning, du har ett också ett tillåtande och utforskande arbetssätt.
Du trivs med att arbeta i lag samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta ett aktivt ansvar för förskolans pedagogiska
verksamhet. Du har god vana vid att arbeta med digitala verktyg.
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Du som är klar med din förskollärarutbildning och väntar på din legitimation har möjlighet att få en tidsbegränsad anställning som kan övergå till en tillsvidareanställning när du fått din legitimation.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-15

Referensnummer

5/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Ange löneanspråk i din ansökan. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och sökande kan kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson(er)

Namn: Camilla Grankvist
Title: Förskolechef
Telefon: 046-3597187

Plommonets förskola, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista