Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

På Blåtunga förskola finns många nationaliteter representerade bland både barn och personal, vilket skapar en trivsam mångfald. Vi strävar efter att ge barnen ett rikt utbud av aktiviteter och utmaningar där språket är en grundläggande del av verksamheten. Vi bejakar barnens lust och nyfikenhet och vill ge en stabil grund för det livslånga lärandet oavsett förutsättningar genom glädje, gemenskap, trygghet och empati.

Förskolan har ca 100 barn fördelade på 6 avdelningar. Avdelningarna är sammankopplade i storarbetslag som samarbetar delar av dagen.


Förskollärare

Arbetsuppgifter

Arbetet är på en av förskolans avdelningar som har barn i åldrarna 3-5 år.

Som förskollärare har du huvudansvaret för att planera, lyfta och driva det pedagogiska arbetet i enlighet med läroplanen samt styra upp rutiner och arbetssätt i arbetslaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och väl insatt i förskolans läroplan och kan omsätta den i det dagliga arbetet. Du har kunskaper och förmågor som kan tillämpas på såväl organisations-, grupp- och individnivå för att utveckla verksamheten och förskolan.

Som person är du varm, positiv och skapar trygghet i din omgivning. Du trivs med att arbeta i lag samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta ett aktivt ansvar för avdelningens och förskolans pedagogiska verksamhet.

Erfarenheten av att jobba med barn i behov av särskilt stöd ser vi som positivt.

Du som är klar med din förskollärarutbildning och väntar på din legitimation har möjlighet att få en tidsbegränsad anställning som kan övergå till en tillsvidareanställning när du fått din legitimation.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-22

Referensnummer

7/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Sysselsättningsgrad: 87.5%-100% Lönebeskrivning: Ange löneanspråk i ansökan. Ev. kompletterande information kring tjänsten/ansökan

Kontaktperson(er)

Namn: Monica Kjellgren
Title: Förskolechef
Telefon: 046-3595042

Namn: Dragan Severin
Title: Förskolechef
Telefon: 046-3594287

Förskolan Blåtunga, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista