Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Tekniska förvaltningen i Lunds kommun omfattar verksamheterna gator och trafik, mark och exploatering samt park och natur. På park- och naturavdelningen arbetar vi med ny- och ombyggnad samt drift och underhåll av kommunens parker, naturområden och offentliga rum. Vi är verksamma i faserna planering, projektering, genomförande och förvaltning.

Lunds kommun är inne i ett spännande och expansivt utbyggnadsskede och står inför stora utmaningar med bl.a. Brunnshögsområdet med de två stora forskningsanläggningarna MAX IV och ESS, byggnation av nya bostadsområden, utvecklingen av Lunds centrum, utbyggnaden av den nya spårvägsanläggningen och flera stora parker de närmaste åren.

Grönbyggprojektledare

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer framför allt att innehålla projektledningsuppdrag för ny -och ombyggnadsprojekt i genomförandefasen. Tjänsten är kopplad till utvecklandet av Lund.

Du blir grön beställarrepresentant och kommer att självständigt leda genomförandet av markbyggnadsprojekt som beställare inom kommunen. Du blir en viktig länk mellan landskapsarkitekten och genomförandet samtidigt som du ansvarar för granskning av handlingar, projektets ekonomi, tidplan, besiktningar, tillstånd och uppföljning m.m.

Du kommer i vissa fall att följa projekteringar för att sedan driva upphandlingen och fortsatt byggskede. Arbetet är omväxlande och förutsätter samverkan med andra avdelningar, andra förvaltningar och externa aktörer som fastighetsägare, byggherrar och allmänhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utåtriktad och med god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift. Det är nödvändigt att du självständigt kan driva anläggningsprojekt strukturerat samtidigt som du har god samarbetsförmåga.

Till tjänsten söker vi en landskapsingenjör eller någon med utbildning och entreprenaderfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Kunskap och intresse för det gröna såväl som erfarenhet av Mark-AMA, AF och LOU är en förutsättning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från markentreprenader, upphandling och besiktningar.

Tillsvidareanställning med tillträde snarast.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-10-25

Referensnummer

TF 18-08
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Lars Brobeck
Title: parkintendent
Telefon: 046-359 53 07

Facklig(a) företrädare

Namn: Nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Park- och naturavdelningen, Tekniska förvaltningen

Tillbaka till lista