Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Mitt i Lunds centrum ligger Gymnasieskolan Spyken. Skolan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Spyken har drygt 1100 elever fördelade på fyra program: Estetiska programmet, Humanistiska programmet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet.

Skolans vision "Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden!" präglar arbetet på skolan.

Vi är stolta över att både personal och elever på Spyken känner sig delaktiga i vår verksamhet och söker dig som vill bli en del av "Spykenandan"!

Läs mer om Gymnasieskolan Spyken på www.lund.se/spyken

Administrativ Chef

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som låter skolans vision,"Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden!", prägla ditt arbete! På Spyken råder en god stämning och stort engagemang både hos elever och personal. Vi hoppas att du vill bli en del av detta!

Vår adminstrativa chef går vidare till nya utmaningar och vi behöver därför dig som trivs med att vara spindeln i nätet! Som administrativ chef har du ett brett uppdrag med ansvar för skolans lokaler, information, upphandling, budgetarbete och budgetuppföljning. Även systematiskt arbetsmiljöarbete, miljöledningsarbete, brandskyddsarbete och andra säkerhetsfrågor ingår i tjänsten. Du arbetsleder skolans stödfunktioner såsom administration, servicetekniker och lokalvård.

Du bidrar till att utveckla hela Spyken och är del av skolans ledningsgrupp bestående av rektor och biträdande rektorer.

Kvalifikationer

Du har kunskaper inom ekonomi och erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning eller motsvarande. Det är meriterande om du har arbetsledarerfarenhet. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt behärskar relevanta datorprogram.

Du är en analytisk och saklig person som gillar struktur och ser verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du är en duktig kommunikatör med god samarbetsförmåga men som även kan arbeta självständigt. Som person har du ett positivt förhållningssätt, är noggrann och flexibel.

Du bör ha arbetat i ledande befattning och gärna ha intresse för pedagogiskt arbete och skola.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Som ledare i Lunds kommun har du genom ditt ledarskap en avgörande betydelse för verksamhetens kvalitet. Du inspirerar till engagemang, tillför energi och skapar lust i arbetet.

På Spyken har vi högt till tak och humor är en viktig del i vardagsarbetet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-03-15

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-25

Referensnummer

18-003
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Petra Karlsson
Title: Rektor
Telefon: 046-359 78 03

Facklig(a) företrädare

Namn: Övriga fackliga nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Gymnasieskolan Spyken, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista