Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Fritidspedagog/grundlärare i fritidshem

Arbetsuppgifter

Nu söker vi två fritidspedagog/grundlärare i fritidshem som vill arbeta med och utveckla vår fritidsverksamhet. Som Fritidspedagog/Grundlärare i fritidshem hos arbetar du tillsammans med andra drivna och engagerde kollegor, både grundskollärare och fritidspedagoger. Ni arbetar tillsammans för barn och elevers lärande och utveckling utifrån styrdokumenten. Arbetslagets främsta uppgift är att skapa en helhet kring eleven och arbeta för tillgängliga lärmiljöer för alla elever.

Genom ditt engagemang kommer du att leda och stimulera våra elever till både kunskapsutveckling och social utveckling. Ditt ledarskap kännetecknas av lyhördhet för elevernas individuella behov, intresse och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är fritidspedagog eller som har Grundlärarutbildning i fritidshem och som har lärarlegitimation utfärdat av skolverket.

Som person är du flexibel och initiativrik. Du är också kommunikativ, har lätt för att samarbeta och har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med löpande rekrytering i denna process därmed är det av stor vikt att skicka in ansökan så fort som möjligt.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-05-09

Referensnummer

BSF 118/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Anna Jaxelius
Title: Bitr. rektor
Telefon: 0729-878354

Namn: Pia Nordgren
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-3595787

Namn: Agnetha Lindfors
Title: Lärarnas Riksförbund
Telefon: 046-3597190

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista