Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Socialförvaltningen i Lund arbetar med att barn och unga ska få en så bra uppväxt som möjligt. Det handlar om hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Vi har också många stödinsatser för vuxna med missbruksproblematik eller psykiska funktionsnedsättningar, personer i behov av försörjningsstöd eller arbetsmarknadsåtgärder samt flyktingar.

Stödboendeenheten i Lund söker semestervikarier/timvikarier

Arbetsuppgifter

Stödboendeenheten i Lund arbetar riktat mot personer som har eller har haft ett missbruk och som är i behov av stöd för att nå eller upprätthålla en nykterhet och/eller drogfrihet. Stödboendeenheten är ett drogfritt boendealternativ för missbrukare med ambitionen att leva ett drogfritt liv. Enhetens utmaning ligger i att på bästa vis bedriva ett förändrings-och motivationsarbete utifrån individuellt upprättade genomförandeplaner. Arbetet sker till stor del i samverkan med andra myndigheter/samverkanspartners.

Kvalifikationer

Du har tagit examen eller är under en pågående utbildning inom socialt arbete eller liknande.
Önskvärt med erfarenhet från arbete med målgruppen.
Du är tydlig och stabil med förmåga att sätta gränser. Med ett professionellt förhållningssätt skapar du förtroende. En omtanke och ett engagemang för våra brukare är centralt. Uppdraget kräver att du är reflekterande och kan arbeta självständigt utifrån ett givet uppdrag samt att du är kreativ och lyhörd. Utmärkande i din personlighet är en smidighet i kontaktskapande och samarbete med andra där god självinsikt, en prestigelöshet och hög integritet är särskilt framträdande egenskaper. Vi tror också att du känner igen dig i att vara serviceinriktad och strukturerad.
B-Körkort krävs liksom god datorvana och att du kommunicerar flytande, både muntligt och skriftligt, på svenska.

Tveka inte att höra av dig om du undrar över något. Välkommen med din ansökan!

Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer och anställning kommer att ske löpande under ansökningstiden.


Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-03-03

Referensnummer

SOC 19-08
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Andreas Evbäck
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 69 57

Facklig(a) företrädare

Namn: Nås via kommunenes växel
Telefon: 046-359 50 00

Stödboendeenheten

Tillbaka till lista