Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Backaskolan är en F-3 skola med ca 360 elever som ligger på Norra Fäladen i Lund. På Backaskolan är fritidshemmet en stor och viktig verksamhet och de flesta elever är inskrivna i fritidshemmen.
Reggio Emilia filosofin och dess värden är centrala som inspiration för utveckling av arbetet på skolan. Detta innebär bland annat ett inkluderande arbetssätt, med stark tro på den kompetenta eleven, där 100 sätt att undevisa och att lära sig uppmuntras. Stor vikt läggs vid att dokumentera och att synliggöra lärandet. Backasskolan arbetar mycket med skolutveckling där ett språkutvecklande arbetssätt och bedömning för lärande är våra huvudspår.
Den pedagogiska miljön är viktig och vi utvecklar ständigt elevernas lärmiljö.
Backaskolan har en fantastisk utemiljö vid foten av St Hansbackar och under vår verksamhet använder vi utemiljön med våra ekobaser.
På skolan finns även ett skolbibliotek i världsklass.
Vi söker dig som med din kompetens och engagemang vill och kan bidra till skolans utveckling. Du får en viktig roll i nära samverkan med engagerad personal och härliga elever.

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Backaskolan

Arbetsuppgifter

Arbete på fritidshemmet enligt gällande styrdokument.
Du tillhör ett lärlag men ingår även i det stora lärlaget med fritidspedagoger på Backaskolan.

Kvalifikationer

Fritidspedagogutbildning/lärarutbildning. Som medarbetare hos oss tror vi att du vill vara medskapare, ditt förhållningssätt, delaktighet och ditt engagemang gör skillnad för verksamheten. Ansvarstagande och fexibilitet är andra viktiga kompetenser för oss. Digitala verktyg används flitigt och du bör vara intresserad av att arbeta med IKT.
Vill du vara med att utveckla vad Reggio Emilia filosofin betyder för skolan, arbeta med utvecklingsfrågor, har du lätt för att samarbeta, är du kreativ och uppskattar arbete i lärlag är du välkommen med din ansökan.
Som person är du lyhörd, initiativrik och ansvarstagande. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Vi tillämpar en löpande anställningsprocess.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Referensnummer

BSF 132/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Ange löneanspråk i ansökan. Antal tjänster: 1-2

Kontaktperson(er)

Namn: Anna-Karin Rhodin
Title: rektor
Telefon: 046-359 45 10

Namn: Lärarförbundet
Title: Fackliga representanter
Telefon: 046-355797

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista