Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Stödassistent

Arbetsuppgifter

Är du nyfiken på ett utvecklande och roligt jobb? Då kommer det här att vara helt rätt för dig!
Just nu söker vi en stödassistent med fullständiga teckenspråkskunskaper som har en stor flexibilitet och nyfikenhet!

Du tillhör personalgruppen som arbetar på en gruppbostad enligt LSS i Lund med 5 brukare. Till boendet är det också kopplat en servicelägenhet. Alla brukarna är döva eller dövblinda i kombination med andra funktionsnedsättningar.
Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet då du kommer att arbeta i olika personalgrupper med olika brukare. Du är på plats där behovet finns.

Du arbetar med att ge individuellt stöd i brukarnas dagliga livsföring och även stimulera till fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället efter individuellt satta mål.
Det ingår även dokumentation och administrativa arbetsuppgifter i tjänsten.

Förmåner
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Kvalifikationer

Då arbetsgruppen består av både hörande och döva kollegor behöver du har fullständiga teckenspråkskunskaper och genomgått omvårdnadsprogrammet, barn och ungdomsprogrammet, fritidsledar-, socialpedagog- eller annan lämplig utbildning. Du skall vara ansvarstagande och ha ett positivt tänkande samt ha ett tydligt pedagogiskt förhållningssätt.

Lyhörd för brukarnas individuella behov, önskemål och resurser. Vara öppen för nya idéer, initiativrik, flexibel, förmåga att arbeta långsiktigt och ha mycket god samarbetsförmåga
Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-22

Referensnummer

VoO 48/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Aicha Manar Östergren
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 3935

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Gråsparvsvägen 200, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista