Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Lokalvårdare på 87,5 % fr.o.m. den 20/6 2019 t.o.m. den 31/1 2020

Arbetsuppgifter

Du kommer att få genomföra inomhusstädning av våra skolors lokaler samt utföra inom yrket förekommande arbetsuppgifter. De deltar i det systematiska arbetsmiljöarbetet, samordnar den dagliga städningen, planera för lovstädning och deltar i egenkontrollsarbete. Du arbetar även aktivt med städrutiner och städschema.
Arbetsuppgifterna är fysisk krävande. Vi arbetar med miljövänliga och ergonomiska städmetoder. Tjänsten är på dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har SRY alternativt PRYL utbildning.

Vi söker dig som är lyhörd och stimuleras av att dagligen lära dig nytt. Du bör tycka om att ha en meningsfull och variationsrik vardag som gör skillnad för andra. Dessutom måste du vara positivt inställd till verksamhetsutveckling och vilja växa med oss både i din profession och som person.

Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård, erfarenhet av arbete inom skola, erfarenhet av egenkontroll, erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete och erfarenhet av revidering av städrutiner och städschema.

Du behöver ha lätt för att anpassa dig och vara medveten om att dina arbetsuppgifter berör hela skolans ansvarsområde.

Vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig, ordningsam flexibel och som har ansvarskänsla

Vi ser gärna du har datorvana och goda kunskaper i det svenska språket muntligt och skriftligt samt har erfarenhet av maskinkörning.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-06-20
Sista datum: 2020-01-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-05-10

Referensnummer

BSF 137/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Marie-Louise Enocksson
Title: Rektor tillika förskolechef
Telefon: 046 359 6589

Facklig(a) företrädare

Namn: Birgitta Mattisson
Telefon: 010-442 70 00

Utbildningsområde 1

Tillbaka till lista