Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Polhemskolan är en av Sveriges största mötesplatser för ungdomar, och här finns en av varje sort. Alla är lika − olika. Vi är Lunds största gymnasieskola med ca 2 500 elever fördelade på samhällsvetenskaps-, naturvetenskaps-, teknik-, ekonomi-, hantverks (frisör)- programmen och språkintroduktion (introduktionsprogram för invandrarungdomar) och är också en idrottsskola (NIU).

På Polhemskolan arbetar vi med att:
• stimulera elevernas nyfikenhet och lust att lära. 

• få eleverna att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar. 

• ge eleverna en god omvärldsorientering och en realistisk världsbild.

Se även vår hemsida: www.lund.se/polhem

Skolsköterska

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta på en av Sveriges mest spännande och dynamiska skolor? Vill du vara med i vår satsning på att utveckla och stärka skolans tillsammansarbete kring lärande och hälsa? Välkommen med din ansökan!
Du kommer att få arbeta i elevhälsoteam tillsammans med kurator, specialpadagog, syv samt biträdande rektor, med betoning på främjande och förebyggande elevhälsoarbete, du är delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och i den pedagogiska utvecklingen. Du ser elevhälsoarbetet som främjande av lärande och du vill skapa professionellt samarbete med lärarna allt för att stödja alla elevers utveckling mot utbildningsmålen. Du är en god kommunikatör och har erfarenhet av att samarbeta med lärare, elever och vårdnadshavare. Fokus i tjänsten ligger på ekonomiprogrammet

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialutbildning inom hälso-sjukvård för barn och ungdom, öppen hälso-sjukvård, skolhälsovård eller därmed jämförbar utbildning. Du är tydlig, lösningsfokuserad, flexibel och engagerad. Vi vill att du har en positiv elevsyn som utgår från att alla elever kan och vill lyckas. Du är väl förtrogen med gymnasieskolans styrdokument. Goda IT-kunskaper krävs. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Erfarenhet av skolsköterskearbete är meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-03-02

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-30

Referensnummer

19-165
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Åsa Narin
Title: Biträdande rektor
Telefon: 0734-150997

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom expeditionen
Telefon: 046 - 359 73 10

Polhemskolan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista