Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Administratör

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med administrativa arbetsuppgifter inom förvaltningen, bland annat med torghandel och koloni- och odlingslotter samt skadestånd. Du kommer att ha många kontakter bland annat med medborgare, torghandlare och kollegor inom organisationen.

Kvalifikationer

Du är en prestigelös lagspelare som gärna ger god service. Du är lösningsorienterad och har lätt för att engagera dig i dina och gruppens arbetsuppgifter.

Du har lämplig gymnasieutbildning och har tidigare arbetat med administrativa arbetsuppgifter och kundservicearbete. God lokalkännedom i Lund krävs.

Du har goda kunskaper i Office-paketet och har lätt för att lära dig nya program. Du hanterar det svenska språket väl i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som präglas av förmågan att skapa goda relationer och flexibilitet. Du är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-03-04

Referensnummer

TF 19-02
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Heléne Öhrström
Title: Administrativ chef
Telefon: 046 - 359 64 30

Facklig(a) företrädare

Namn: Nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Administrativa avdelningen, Tekniska förvaltningen

Tillbaka till lista