Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Centralt beläget i den expanderande Öresundsregionen ligger Lund. Lund har alltid varit innovatörernas och nytänkarnas stad. Med det största och ledande universitetet i Öresunds området, forskningsbyn Ideon och ett aktivt kulturliv är Lund en tyngdpunkt i regionen. Inom verksamheterna pågår ständigt spännande utvecklingsprojekt. Lunds kommun är den största arbetsgivaren med drygt 9 000 medarbetare.
Förskolan Körsbäret ligger på Järnåkraområdet som är en del av skolområde Centrum, Väster och Södra Lund. Skolområdet består av både förskolor och skolor och leds av ett ledningsteam bestående av områdesrektor, förskolechefer/rektorer och administrativ chef.
Det är ett bostadsområde av skiftande karaktär med flerfamiljshus, bostadsrätter och fristående villor.

Förskolorna i området arbetar i nära samarbete med varandra genom olika nätverk och arbetsplatsträffar och gemensam kompetensutveckling.
Körsbärets förskola består av sex avdelningar och har strax över 100 barn samt ca 22 pedagoger. När vi nu bygger nytt så är vi på väg från att ha ett mottagningskök till att i augusti 2018 vara ett tillagningskök. Inför förändringen har vi ringat in att viljan och förmågan att samarbeta mellan kök och avdelningar för att skapa en god måltidspedagogik är något vi vill utveckla..Vi följer kommunens gemensamma kostpolicy och strävar efter en hög andel ekologisk mat samt sinnliga matupplevelser som ger våra barn energi att leka och lära!

Kock

Arbetsuppgifter

Du ska ha ett brinnande intresse för att laga varierad och näringsrik mat från grunden till våra förskolebarn och pedagoger. Du kommer även att laga specialanpassad kost, planera matsedlar utifrån livsmedelsverkets rekommendationer, följa givna budgetramar, sköta egenkontrollen, göra inköp enligt upphandlade inköpsavtal samt diska och städa köket.

Som person ser vi att du är ansvarstagande, tar egna initiativ och har stor samarbetsförmåga. Vi ser det som en fördel om du tidigare har arbetat som kock på en förskola och kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi ser fram emot att läsa Din ansökan!

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad kock.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-01-21

Referensnummer

4/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Sysselsättningsgrad: 87,5-100 % Lönebeskrivning: Ange löneanspråk i ansökan.

Kontaktperson(er)

Namn: Annika Selander
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 72 20

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunal
Telefon: 046-359 67 33

Förskolan Körsbäret, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista