Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Hedda Anderssongymnasiet är en helt ny kommunal gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Tillsammans tar vi de första stegen till att skapa en bättre framtid, för både dig och andra.

Som studentmedarbetare inom utbildningsförvaltningen genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling. Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under våren 2020.

Studentmedarbetare inom kommunikation

Arbetsuppgifter

Hedda Anderssongymnasiet är Lunds kommuns nyaste gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Vi söker dig som kan vara med och bidra med operativt och strategisk arbetet med Heddagymnasiets kommunikationsarbete. Heddagymnasiet lyfter innehållet i sin verksamhet på webben, i sociala medier och i form av trycksaker. För detta uppdrag söker vi en person som arbetar med att hitta viktiga och positiva nyheter och händelser att förse våra kanaler med. Vi behöver även hjälp med att ta fram material inför gymnasievalet 2020. Du får den kreativa friheten att skapa innehåll i bild, text och film.

Arbetet kräver ett strategiskt perspektiv med operativa insatser, du behöver alltså kunna göra båda delar inom ramarna för dina arbetsområden. Du samarbetar med skolans ledning och utbildningsförvaltningens kommunikatör för att planera och ta fram innehåll för publicering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet eller högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne.

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola eller läser annan eftergymnasial utbildning inom området kommunikation. För det här uppdraget behöver du kunna planera, strukturera och producera på egen hand, med stöd av förvaltningskommunikatör och skolans ledningsgrupp. Du har intresse och kunskaper inom fotografering, filmning, trycksaker och redigering. Du är en noggrann, social och strukturerad person som kan målgruppsanpassa dina budskap. Du är förtrogen med programvaror som Photoshop, Indesign och Premiere.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2020-02-01
Sista datum: 2020-05-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-01

Referensnummer

19-164
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Malin Dahlgren
Title: Rektor
Telefon: 046-359 61 31

Namn: Judit Pozna Meding
Title: Kommunikatör
Telefon: 046-359 73 39

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Hedda Anderssongymnasiet, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista