Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Polhemskolan är en av Sveriges största mötesplatser för ungdomar, och här finns en av varje sort. Alla är lika − olika. Vi är Lunds största gymnasieskola med ca 2 500 elever fördelade på samhällsvetenskaps-, naturvetenskaps-, teknik-, ekonomi-, hantverks (frisör)- programmen och språkintroduktion (introduktionsprogram för invandrarungdomar) och är också en idrottsskola (NIU).

På Polhemskolan arbetar vi med att:
• stimulera elevernas nyfikenhet och lust att lära. 

• få eleverna att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar. 

• ge eleverna en god omvärldsorientering och en realistisk världsbild.

Se även vår hemsida: www.lund.se/polhem


Tekniklärare

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår undervisning i teknikkurser, t ex Teknik1, Teknik 2 och Mekatronik på Teknikprogrammet.
Du kommer att ingå i ett arbetslag på skolan och tillsammans med kollegor ta ansvar för elevernas lärande. I tjänsten ingår också mentorskap tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer

Beskrivning av kvalifikationer: Vi ser gärna att du har erfarenhet från undervisning på gymnasiet. På Polhem använder vi IT som ett pedagogiskt verktyg så vi ser gärna att du är bekväm med modern teknik. Lärarlegitimation är önskvärt.

På Polhemskolan arbetar vi med att:
• stimulera elevernas nyfikenhet och lust att lära.
• få eleverna att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar.
• ge eleverna en god omvärldsorientering och en realistisk världsbild.

Vi söker dig som är nyfiken, vågar utmana eleverna och dig själv. Du ska också ha god samarbetsförmåga och gärna ha en stor portion humor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan!


Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-08

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-10

Referensnummer

19-109
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Biträdande rektor Gunilla Linton
Telefon: 046-359 42 74

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom expeditionen
Telefon: 046 - 359 73 10

Polhemskolan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista