Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi söker en lärare i trä- och metallslöjd till Svaneskolan, som är en 7-9-skola. Skolan ligger i centrala Lund med 5 min gångväg från stationen. Svaneskolan har en hög måluppfyllelse och ett lugnt arbetsklimat samt flera uppskattade idrottsprofiler.

Lärare slöjd tm Svaneskolan

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att undervisa i trä- och metallslöjd i åk 7-9.

Du planerar, genomför och bedriver ett pedagogiskt arbete i enighet med gällande läroplan. Du kommer även att vara mentor för en klass. Du ansvarar för slöjdsalens säkerhet och utrustning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i trä- och metallslöjd för åk 7-9 med dokumenterad erfarenhet av att undervisa och mentorskap.

Som person är du trygg, ansvarstagande och lyhörd för barnens individuella behov i undervisningen. Du god samarbetsförmåga och ett stort intresse och driv för att utvecklas tillsammans med kollegor och elever.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-04

Referensnummer

BSF 281/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Veronica Monell
Title: biträdande rektor
Telefon: 046-3597051

Namn: Håkan Wollmark
Title: tf rektor
Telefon: 046-3597151

Facklig(a) företrädare

Namn: Agnetha Lindfors
Title: Lärarnas Riksförbund
Telefon: 046-3597190

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista