Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Kommunövergripande särskilda undervisningsgruppen (KSU) består av fyra mindre enheter geografiskt placerade i olika delar av Lund. Nu söker vi en lärare i Ma/NO till vårt härliga team.

Lärare i MA/NO åk 6-9 till särskild undervisningsgrupp

Arbetsuppgifter

Vi arbetar efter målsättningen att varje elev ska återgå till den ordinarie undervisningen i grundskolan eller utveckla en god grund för framtida gymnasiestudier. Vi samverkar även med externa aktörer som till exempel socialtjänsten, Barn- och ungdomshabiliteringen (BUH), Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) med flera.

Tjänsterna innebär att som lärare undervisa elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att arbeta självständigt i en arbetsgrupp och ha stora möjligheter att påverka utformningen av skolarbetet. Verksamheten är förlagd till egna lokaler där arbetsgruppen ges möjlighet att ge eleverna undervisning i en lugn, trygg och välanpassad miljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik, NO och teknik. Om du är behörig specialpedagog/speciallärare är det meriterande. Erfarenhet av arbete med elever som har neuropsykiatrisk funktionsnedsättning är även meriterande.

För att trivas i rollen hos oss tror vi att du är utvecklingsinriktad, ser varje enskild elevs behov och har nära till glädje och skratt. Du vill arbeta med alla arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget och har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling. Vidare använder du ett relationellt lärande som ett pedagogiskt redskap.

Som person är du kreativ och lösningsfokuserad. Du är lugn och trygg i dig själv och trivs med att skapa ett gott samarbetsklimat med elever, medarbetare och föräldrar.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-26

Referensnummer

BSF 262/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och sökande kan komma att kontaktas innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson(er)

Namn: Thomas Erlandsson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 37 60

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista