Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Undersköterska som är intresserad av utmaning sökes!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska hos en specifik brukare, som har behov av personlig service och stöd i vardagen. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du är en av fyra i ett team med trevliga och engagerade kollegor som gör skillnad varje dag.

Som undersköterska ansvarar du för att planera och genomföra omsorgsarbete i brukares eget hem. Dina arbetsuppgifter består av att stödja brukaren med omvårdnad och träning. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid på- och avklädning, personlig hygien, städning samt medverka på promenader/olika aktiviteter. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Förmåner
Kontinuerlig handledning samt möjlighet till utbildning på arbetstid. Om gruppen runt brukaren så önskar, kan tvättstugeschema erbjudas.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/förmåner.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du är lugn och trygg i din roll. Lång erfarenhet från tidigare arbete av brukare med kognitiv funktionsnedsättning är ett krav. Du behöver vara rustad med en god fysik för långa promenader och andra aktiviteter enligt brukarens intresse, t.ex. se fotbolls matcher.
Det är meriterande om du kan prata bosniska.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske mellan den 1-15 juli, varmt välkommen med din ansökan.

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-09-02

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-28

Referensnummer

VoO 163/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Lisa Jönsson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-3593906

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO

Tillbaka till lista