Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

BJÖRKBACKENS OCH NYPONBACEKNS FÖRSKOLOR SÖKER FÖRKOLLÄRARE

Arbetsuppgifter

Tre av våra mycket kompetenta förskollärare går i pension. Vill du vara med och ta över deras stafettpinne och skapa likvärdighet på samtliga förskolor i Lunds kommun?

Som förskollärare hos oss kommer du att få vara med och påverka förskolans framtid.
Du kommer att vara med i ett projekt tillsammans med Göteborgs Universitet, Aktionsforskning och kvalitetsarbete. Aktionsforskning syftar till att utveckla förståelsen av den egna praktiken samt för de sammanhang i vilken praktiken ingår. Detta sker i och reflektion med andra förskollärare.

Du kommer att vara del av Lunds kommuns gemensamma BFL arbete, vilket innebär kollegialt lärande, vetenskaplighet, systematik i arbetet, medverkan av barn och att barns lärande samt lärares undervisning formas efter barnets behov i enlighet med de fem nyckelstrategierna

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som vågar, vill och kan säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans med övriga kollegor. Din uppgift är att skapa bästa förutsättningarna för barn, föräldrar och kollegor.

Vi söker dig som värderar det relationella i förskolläraruppdraget. Du skall bygga hållbara relationer med barnen, vårdnadshavare och kolleger.

Vi söker dig som sprider arbetsglädje och är genuint engagerad i ditt yrke.

Vi söker dig som har barnen i fokus och ser verksamheten i en helhet och trivs i en miljö som ställer höga krav på handlingskraft och social kompetens. Du vågar anta utmaningar som kommer med arbetet och att du vill utvecklas vidare i ditt yrke.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Individuell lönesättning tillämpas.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-07-02

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-01

Referensnummer

BSF 138/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Marie-Louise Enocksson
Title: Rektor tillika förskolechef
Telefon: 046 359 6589

Namn: Annika Lundgren
Title: Fackligt ombud Lärarförbundet
Telefon: 046 359 7372

Björkbackens förskola, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista