Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Nyvångskolan är en F-9 skola med ca 820 elever och strax över 120 anställda. Skolan är belägen i Dalby, ca 1 mil öster om Lund. Kommunikationerna mellan Dalby och Lund med kollektivtrafik är goda. Elevdemokrati har länge varit skolans profil och man arbetar aktivt med elevinflytande genom olika elevstyrda råd som driver särskilda frågor och utvecklingsområden. På råden diskuterar elever och lärare tillsammans frågor som rör arbetsmiljö, undervisning, vänskap och hälsa.

Som medarbetare på Nyvångskolan är du en självklar del av skolans utvecklingsarbete. Personalens hälsa och trivsel är viktig för oss och därför har vi bl.a. rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag och en levande diskussion kring arbetsmiljön på arbetsplatsträffar och i andra forum.

Elevstödjare till särskild undervisningsgrupp, Nyvångskolan i Dalby

Arbetsuppgifter

Fr.o.m. höstterminen -19 kommer Nyvångskolan att starta upp en särskild undervisningsgrupp, vi söker dig som skulle tycka att det vore en spännande utmaning att vara med och bygga upp denna verksamhet.

Som elevstödjare kommer du att arbeta med att stödja eleverna under hela skoldagen, både i skolarbetet och i det sociala samspelet. Vid behov fungerar du också som en länk mellan eleven och dess omgivning. Alla i arbetslaget bidrar till att skapa så goda förutsättningar som möjligt för elevernas lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Det är meriterande om du är utbildad elevassistent eller barnskötare samt har erfarenhet av att arbeta med bildstöd.

Du trivs med att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och drivs av att utveckla elevernas förmågor på ett lösningsfokuserat sätt. En god samarbets- och kommunikativ förmåga är ett krav då du kommer att ha en nära samverkan med såväl kollegor som vårdnadshavare.

Som person är du lugn och trygg, med ett lågaffektivt bemötande. Du arbetar på ett lyhört och flexibelt sätt och har god vana av att använda digitala verktyg i arbetet med undervisningen. I mötet med eleverna har du tålamod, är strukturerad och tydlig samt utgår från elevens behov och möter eleven där den befinner sig.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-26

Referensnummer

BSF 263/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Eftersom vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte måste tas i anspråk av redan anställd i kommunen.

Kontaktperson(er)

Namn: Tina Viktor Kiuru
Title: Rektor
Telefon: 046-359 7935

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter, via Lunds växel.
Telefon: 0463595000

Utbildningsområde 6

Tillbaka till lista