Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 116 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Sjuksköterska till Höjeågården korttidsenhet

Arbetsuppgifter

Höjeågården består av korttidsplatser och växelvårdsplatser. Du utför hälso-och sjukvårdsuppgifter. Du handleder och undervisar omvårdnadspersonalen i omvårdnads-och sjukvårdsarbetet samt ansvarar för delegering och uppföljning av sjukvårdsuppgifter. Som sjuksköterska samordnar och planerar du de samlade hälso-och sjukvårdsinsatserna för patienterna i team med andra kompetenser. Du medverkar vid individuella vårdplaneringar och andra förekommande möten. Aktiv medverkan i utvecklingsarbete. Vi dokumenterar i Procapita.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad sjuksköterska med särskilt intresse av att arbeta med äldre. Specialistutbildning inom demensvård, vård om äldre samt erfarenhet av kommunal äldreomsorg är meriterande.
Du är självständig men har också lätt för att samarbeta. Du har stort intresse för och god förmåga att handleda och delegera omvårdnadspersonalen. Du är lyhörd , flexibel och engagerad och utmanas av situationer där nytänkande och kreativitet kan komma att behövas. Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-08

Referensnummer

VoO 178/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Malin Ask
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 64 86

Facklig(a) företrädare

Namn: Jenny Sköld
Title: Vårdförbundet
Telefon: 046-359 64 81

Höjeågården, Vård-och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista