Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi söker nu en grundskollärare i åk 4-6 i Sv, En och SO till Prästängsskolan. Varmt välkommen med din ansökan!

Lärare 4-6, Sv, En, So, Prästängsskolan

Arbetsuppgifter

Elevens rätt till utbildning utifrån sina förutsättningar är navet i vår verksamhet. Vi värnar om elevens motoriska, sociala och kunskapsmässiga utveckling i samspel med andra. I nära samarbete med föräldrarna stödjer vi varje elevs kunskapsutveckling grundat på trivsel, samarbete, respekt, medbestämmande, arbetsglädje och kreativitet.

Grunden till ditt arbete och förhållningssätt ska utgå från styrdokumenten för skola- och fritidshem samt präglas av ett positivt och lösningsfokuserat synsätt, ett lågaffektivt bemötande och tydlighet i krav och förväntningar. Du förväntas samarbeta med all personal på skolan och att bidra med dina kunskaper och erfarenheter för att utveckla verksamheten till en skola där alla, elever och personal, känner att de lyckas.

I ditt uppdrag ingår att bygga och upprätthålla förtroendefulla relationer med såväl elever som vårdnadshavare baserat på respekt för individen och allas olikheter. Du hanterar konflikter som uppstår på ett professionellt sätt med ett tydligt uppdrag att verka för trygghet och ett öppet klimat där elevernas självförtroende och självkänsla stärks.

Kvalifikationer

Du har examen som grundskollärare med behörighet för En, Sv och So. Vi välkomnar både dig som är nyutexaminerad och dig som har tidigare erfarenhet av yrket.

Det viktigaste för oss är att du är rätt person för uppdraget. Vi vill att du:
- Visar prov på en positiv elevsyn och ett stort engagemang för elevernas utveckling
- Är tydlig i ditt pedagogiska ledarskap med förmåga att sätta gränser
- Är trygg i din vuxenroll och en positiv förebild
- Är intresserad av att utveckla vår verksamhet

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-10

Referensnummer

BSF 285/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Sista ansökningsdag är den 10/7 men skicka in din ansökan redan idag, då vi kallar till intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Namn: Margareta Madejska Waidringe
Title: Tf Rektor
Telefon: 046-359 72 70

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista