Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för 121 000 invånare, företag och för alla som besöker kommunen. Som enhetsadministratör inom Boende LSS blir du en del av vård- och omsorgsförvaltningen där drygt 2900 medarbetare arbetar. Verksamhetsområdet Boende LSS ansvarar för att personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Enhetsadministratör till Boende LSS

Arbetsuppgifter

Arbetet som enhetsadministratör består främst av administrativa arbetsuppgifter i nära samarbete med enhetschefer. Huvudsakligen kommer du att arbeta med personal-och ekonomiuppgifter vad gäller bemanning, schemaläggning, frånvaroregistrering, semesterplanering, statistik, fakturor- och lönehantering samt arbetsuppgifter rörande anställningsavtal, tjänstgöringsintyg, protokollskrivning samt olika registrerings-och kontrolluppgifter.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning med administrativ eller ekonomisk inriktning samt några års erfarenhet av administrativt arbete. Arbetet kräver goda kunskaper i Officepaketet och att du enkelt kan sätta dig in i förvaltningens IT-baserade system. Du har goda kunskaper i svenska språket och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Då arbetet är självständigt är det viktigt att du är ansvarsfull, engagerad, flexibel och serviceinriktad samt har en god förmåga att prioritera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-09-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-28

Referensnummer

VoO 183/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ulf Palo Stärner
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 8987

Facklig(a) företrädare

Namn: Lars Öst
Title: Vision
Telefon: 046-359 55 77

BOENDE OCH HABILITERING FÖR PERSONER MED FUNKTIONSNEDSÄTTNING, VOO

Tillbaka till lista