Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Klostergårdsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan ligger naturskönt med närhet till både stad och stora grönområden. På Klostergårdsskolan arbetar vi aktivt för alla elevers rätt till trygghet och studiero, samt alla människors lika värde. Värdegrundsarbetet sker överallt och hela tiden. Personalens hälsa och trivsel är viktig för oss och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla medarbetare, samt för en levande diskussion om arbetsmiljön i olika forum på skolan.

Skolmåltidsbiträde till Klostergårdsskolan

Arbetsuppgifter

Nu söker vi nu ett ekonomibiträde till vårt mottagningskök. Tillsammans med dina kollegor i kök och städ ansvarar du för att beställa, ta emot och servera mat. Du gör inköp och lagar frukost till eleverna samt diskar och städar verksamhetens lokaler.

Som skolmåltidsbiträde hos oss är du anställd av skolan och rapporterar till rektor. Du är en del av Klostergårdsskolans personalgrupp och är därmed delaktig och ansvarig för såväl skolans dagliga drift som utvecklingsarbete. Genom ditt engagemang bidrar du till både våra elevers kunskapsutveckling och sociala utveckling.

Kvalifikationer

Du har gymnasieexamen inom storkök eller likvärdig utbildning. Kockutbildning eller utbildning i livsmedelshygien är meriterande, liksom erfarenhet av lokalvård.

Då vi använder oss e-handel vid alla beställningar är det meriterande med datorvana eller vana av e-handlessystem.

Som person är du flexibel, serviceinriktad, noggrann och kan arbeta självständigt och ansvarsfullt. Du tycker om att arbeta bland människor, både stora och små och du är både stresstålig och samarbetsvillig som person. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-28

Referensnummer

BSF 272/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Marita Christoffersson
Title: Rektor
Telefon: 0708-223397

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista