Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Inbäddad i grönska ligger Gunnesboskolan F-6 i de norra delarna av Lund. Från pågatågsstationen tar du dig enkelt på fem minuter och bussen stannar i direkt anslutning utanför skolan. Vår skola har två paralleller F-6 med tillhörande fritids. Under nästa läsår kommer vi att påbörja arbetet med att NPF-säkra undervisningen vilket kommer att innebära en del förändringar för oss. Är du jakt efter nya du nya utmaningar och vill arbeta på en skola där alla får vara med och påverka och där man utvecklas och lär av varandra? Gunnesboskolan F-6 söker en lärare till våra härliga elever i årskurs 2.

Lärare åk. 1-3

Arbetsuppgifter

Här välkomnas du till en arbetsplats med god stämning, där man får lov att utgå från sig själv som pedagog och där man värnar om allas lika värde.

Du som pedagog planerar, undervisar och följer upp undervisningen. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans leder och utvecklar det pedagogiska arbetet. Ni tillsammans skapar de bästa möjliga förutsättningar för varje elev.

Din undervisning tar utgångspunkt i elevernas behov, intresse och erfarenheter samtidigt som du kontinuerligt utmanar eleverna vidare genom att inspirera till nya upptäcker. Du erbjuder en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation.

Vi förväntar oss att du är en person som vill och vågar ta egna initiativ. Du ser relationsbyggande som en viktig väg till framgång och du tror att alla människor kan utvecklas, både kunskapsmässigt och socialt. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra det in i verksamheten.

Som person är du lagspelare med positiv syn på din omgivning och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har ett relationsskapande ledarskap vilket gör att du lätt skapar trygghet, förtroende och goda relationer. Som ledare strävar du efter en god och öppen kommunikation som grund för verksamhetens framgång och positiv utveckling.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du känner dig trygg i användning av digitala verktyg i ditt arbete. Har du erfarenhet av NPF är detta meriterande.

Är det dig vi har beskrivit?
Välkommen med din ansökan då vi tillämpar löpande urval.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-03

Referensnummer

BSF 279/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Linda Mårtensson
Title: biträdande rektor
Telefon: 046-3597456

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista