Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Stödassistent

Arbetsuppgifter

Gruppboendet ligger i Södra Sandby och är inom LSS.
Som stödassistent arbetar du med att ge personer med funktionshinder stöd, service och omvårdnad utifrån den enskildes behov och önskemål, arbeta tydliggörande samt ge en förutsägbarhet och skapa struktur i individernas vardag. Stimulera till fritidsaktiviteter efter uppsatta mål. Tillsammans med övrig personal kommer du att planera, utföra, följa upp och dokumentera insatserna samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Körning till och från daglig verksamhet förekommer, därför krävs det att du har B-körkort.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning, omvårdnadsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha ett engagemang för arbete med människor med olika diagnoser, tillvarata brukarens delaktighet och gärna se utanför ramarna.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-01
Sista datum: 2020-07-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-07

Referensnummer

VoO 180/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Britt-Marie Karsten
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 62 48

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

Fritidsgatan 4-6, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista