Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi på Pedagogiska resursenheten söker nu en psykolog till vårt team. Pedagogiska resursenheten är en kommunövergripande enhet som primärt arbetar för barn och elever i Lund som är i behov av särskilt stöd.

Psykolog, Pedagogiska resursenheten

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att arbeta som psykolog inom Pedagogiska resursenheten.

Uppdraget innebär att arbeta i ett tvärprofessionellt team med huvudsaklig inriktning mot förskola. Uppdrag riktade mot grundskola och grundsärskola kan även förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med dokumenterad erfarenhet av arbete inom förskola och/eller barn- och ungdomshabiliteringen. Du har en flerårig erfarenhet som psykolog med god insikt i aktuell lagstiftning gällande förskola.

Arbetet kräver att du har god förmåga att samarbeta och att utveckla nya kontakter. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Erfarenhet av att arbeta förvaltningsövergripande och i tvärprofessionellt team är meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Sista datum: 2019-12-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-03

Referensnummer

BSF 282/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Fredrik Höglund
Title: Pedagogiska resursteamet
Telefon: 046-359 95 96

Facklig(a) företrädare

Namn: Ulla-Stina Steiner
Title: Psykologförbundet

Pedagogiska resurenheten, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista