Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Prästängsskolan, är en skola som ligger i utkanten av Lunds stad, i Stångby, ca 5 minuter från Lunds centralstation med tåg. Från och med läsåret 2019/2020 kommer ca 200 elever från åk 4-8 gå på skolan.

Vi söker nu en fritidspedagog eller lärare mot fritidshem, 50%. Möjlighet finns till utökning av tjänsten som resurs i klass 50%.

Fritidspedagog, 50 %

Arbetsuppgifter

I arbetet krävs god samarbetsförmåga, att du är självgående och kan tänka utanför ramarna och att du vill utvecklas tillsammans med dina kollegor. Tillsammans skapar ni en kreativ lärmiljö som fokuserar på elevens motivation och lust att lära. All personal arbetar tillsammans och bidrar med erfarenheter och kunskap för att utveckla verksamheten till en skola där alla, elever och personal, känner att de lyckas.

Kvalifikationer

Du har examen som fritidspedagog eller lärare mot fritidshem. Vi välkomnar både dig som är nyutexaminerad och dig som har tidigare erfarenhet av yrket. Det viktigaste för oss är att du är rätt person för uppdraget och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill att du som söker:
-Verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kolleger
-Har en positiv elevsyn och ett stort engagemang för elevernas utveckling
-Är tydlig i ditt pedagogiska ledarskap, har ett lågaffektivt bemötande och kan sätta gränser
-Har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt
-Hanterar konflikter professionellt och är bra på att förstärka relationer med andra
-Goda IT-kunskaper

Erfarenhet av arbete med barn krävs.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Sista datum: 2019-08-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-28

Referensnummer

BSF 268/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Margareta Madejska Waidringe
Title: Tf Rektor
Telefon: 046-359 72 70

Facklig(a) företrädare

Namn: Zarko Isaevski
Title: Lärarförbundet
Telefon: 0722-269302

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista