Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Klostergårdsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan ligger naturskönt med närhet till både stad och stora grönområden. På Klostergårdsskolan arbetar vi aktivt för alla elevers rätt till trygghet och studiero, samt alla människors lika värde. Värdegrundsarbetet sker överallt och hela tiden. Personalens hälsa och trivsel är viktig för oss och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla medarbetare, samt för en levande diskussion om arbetsmiljön i olika forum på skolan.

Lärare/speciallärare till särskild undervisningsgrupp

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en lärare/speciallärare som kommer att arbeta i vår särskilda undervisningsgrupp. Gruppen består av ett mindre antal elever med olika funktions- eller inlärningssvårigheter. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor och med vårdnadshavare. Verksamheten behöver även ha frekventa uppföljningar och din medverkan och nära samarbete med elevhälsan är viktig.

I ditt läraruppdrag hos oss planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Planeringen av din undervisning kan komma att ske såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare/speciallärare för F-6.

Du är lyhörd för barnens intressen och tar tillvara på det i undervisningen. Du arbetar medvetet med att skapa en trygg grupp där goda relationer är grunden. Du ser att olikheter berikar och tar tillvara på det i arbetet med barnen.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-28

Referensnummer

BSF 271/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Anna Jaxelius
Title: Bitr. rektor
Telefon: 0729-878354

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista