Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Tuna förskola ligger i nybyggda, moderna och spännande lokaler. Förskolans pedagogiska lärmiljöer består av en hemvist och lekrum per avdelning, gemensamma kreativa torg, en restaurang med tillhörande tillagningskök, ett pedagogiskt kök samt utegård med intilliggande parkmiljö.

Resurspedagog/barnskötare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med erfarenhet av arbete med barn med funktionsvariation. Som resurspedagog hos oss arbetar du i ett arbetslag med förskollärare och barnskötare.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att följa och stötta ett barn med neurologiskt flerfunktionshinder. Men du kommer även jobba med övriga barn på avdelningen och förskolan. Du kommer hjälpa barnet i olika omvårdnadssituationer. Det kommer förekomma en del lyft.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en barnskötarutbildning, elevassistentutbildning eller liknande. Kunskap och erfarenhet av barn med omfattande funktionsvariationer och med stort omvårdnadsbehov är meriterande.

I arbetet krävs god samarbetsförmåga men också att du kan jobba självständigt, kan tänka utanför ramarna och att du vill utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12
Sista datum: 2019-12-23

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-28

Referensnummer

BSF 264/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Håkan Backlund
Title: Rektor
Telefon: 046-359 82 81

Utbildningsområde 2

Tillbaka till lista