Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi söker nu en lärare i spanska och engelska till Järnåkraskolan. Välkommen med din ansökan!

Lärare Spanska/engelska

Arbetsuppgifter

Undervisning i spanska och engelska i åk 4-9. Klassföreståndarskap samt andra till en lärartjänst hörande arbetsuppgifter. Huvuddelen av undervisningen ligger åk 7-9.

Kvalifikationer

För tjänsten lämplig utbildning och erfarenhet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-01

Referensnummer

BSF 277/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Christina Gustavsson
Title: Bitr. rektor
Telefon: 046 357202

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista