Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 2 900 medarbetare. Vi ansvarar bland annat för äldreboenden, hemvård, stöd till personer med funktionsnedsättning, träffpunkter för seniorer och stöd till anhöriga. Vi arbetar utifrån vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi står för delaktighet, valfrihet och flexibilitet med kvalitet och respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Studentmedarbetare inom strategiskt miljöarbete

Arbetsuppgifter

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Som studentmedarbetare inom vård- och omsorgsförvaltningen genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling. Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under hösten/vintern 2019-2020.

Som studentmedarbetare hos oss kommer du arbeta med miljöfrågor. Kommunen håller på att ta fram ett nytt miljömålsprogram från och med år 2020. Eftersom förvaltningarna är med och bidrar kan arbetet på vård- och omsorgsförvaltningen både innehålla strategiska frågor såväl som praktiskt arbete med förvaltningens miljöledningssystem. Förvaltningens miljöledningssystem kommer att revideras under hösten.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av dokumentation, revision, utveckling, samordning, utbildning, utredning, miljökommunikation och strategiutveckling.

Du kommer att bedriva arbetet självständigt i samarbete med förvaltningens miljösamordnare. Du kommer också att delta i olika möten exempelvis förvaltningens miljöledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet eller högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne. Det är meriterande om du har läst kurser inom miljöledning, hållbarhetsredovisning, miljörevision och/eller miljövetenskap. Vidare uttrycker du dig väl på svenska i både tal och skrift.

Vi tror att du har ett stort intresse för miljöfrågor och hållbarhetsarbete. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du är kreativ. Du har förmågan att jobba både självständigt och i samverkan med andra.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-02

Referensnummer

VoO 168/2019
Arbetsgivaren avser att genomföra intervjuer den 9/7 och 10/7. I samband med intervju ber vi dig ta med resultatintyg/studieintyg som styrker att du aktivt studerar vid universitet eller högskola samt att du har läst minst 60hp i ett för uppdraget relevant ämne. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Susanne Berg
Title: Kvalitetschef
Telefon: 046-359 76 12

Namn: Anne Jüriado Kammenhed
Title: Miljösamordnare
Telefon: 046-359 45 50

Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista