Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Inom Markentreprenad har vi en bred verksamhet med många uppgifter för att skapa och sköta en bra utemiljö för lundaborna. Vår duktiga personal anlägger och sköter bland annat gator, parker, skogsområden och skolgårdar. Dessutom kör vi särskolebarn till och från skolor, transporterar mat till skolor och boenden och ansvarar för postdistributionen mellan förvaltningarna. Vi driver även kommunens tryckeri. Förutom den dagliga verksamheten håller vi beredskap för vattenläckor, stopp i avlopp och vinterväghållning.

Persontransporter söker chaufförer till hösten 2019

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan i Lunds kommun. Vi är ett färgstarkt gäng om 21 ansvarstagande chaufförer som behöver förstärkning till vårt team. Vi kör dryga 250 barn till/från olika skolor i Lund med omnejd samt har diverse fasta bussturer för äldreomsorgen. Vi ombesörjer även matleverans både till skolor och äldreboenden. Vi har 18 bussar och 15 lastbilar till vårt förfogande för att utföra våra uppdrag och skötsel av dem ingår i chaufförens ansvar. Du är en viktig kugge i kommunkationen mellan transportledare och verkstad så att allt rullar på bästa sätt.

Kvalifikationer

Körkotsbehörighet för buss och lastbil med fullgott YKB för båda krävs. Arbetstiderna skiftar mellan kl 0615-1730, mån-fre, och vi söker nu efter timanställda för att förstärka teamet.

Eftersom merparten av våra passagerare är barn med speciella behov är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, men det är inget krav.

Välkommen med din ansökan.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Sista datum: 2019-09-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-20

Referensnummer

SF 19-26
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ann Magnusson
Title: Arbetsledare
Telefon: 046-359 71 20

Namn: Pia Sini
Title: Arbetsledare
Telefon: 046-359 71 20

Namn: Björn Olsson
Title: Trasportledare
Telefon: 046- 359 71 20

Facklig(a) företrädare

Namn: Rolf Hellfalk
Title: Kommunal
Telefon: 046-359 98 71

Markentreprenad, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista