Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Stödassistenter till DV Gråsparven

Arbetsuppgifter

Vi söker stödassistenter till Daglig verksamhet Gråsparven, som riktar sig till vuxna med olika funktionsvariationer.
Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag. Personalgruppen består av stödassistenter, arbetsterapeuter samt stödpedagog.
Som stödassistent kommer du utifrån brukarens önskemål och behov att sätta upp mål på ett sätt som stimulerar och utvecklar både brukare och verksamhet. Då social dokumentation ingår i dina dagliga arbetsuppgifter är det viktigt att du har god datorvana, samt god kunskap i det svenska språket både i tal och skrift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig utbildning (lägst gymnasieutbildning) för målgruppen.
Du bör ha kompetens och erfarenhet kring pedagogiskt arbete, samt vara van vid att arbeta strukturerat och lösningsorienterat. Det är viktigt att du har förståelse för hur funktionsnedsättningen påverkar individen samt att du är van vid att praktisera lågaffektivt bemötande.

Du bör ha förmågan att reflektera samt skapa goda relationer kring alla du möter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-19

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-07

Referensnummer

VoO179/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Annelie Lundblad
Title: Enhetschef

Namn: Ingrid Feuk
Title: Administrativ koordinator
Telefon: 046-359 89 30

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

Gråsparvsvägen 5, SOA, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista