Personal

Vi jobbar på ComUng:

Fritidsledarna

Hos våra fritidsledare Ricardo, Sebastian, Yanira, Susanne och Tony kan du komma och dela med dig av din tid. Vi finns i huset måndag - fredag kl 13.00-20.00 (Tisdagar 17.00-20.00 endast för dig som identifierar dig som tjej!)!

På måndagar och onsdagar kl 13.00 kan du komma till ComUng för att tillsammans med oss gå till Högevallsbadet och simma. Ingen föranmälan krävs och vi står för entréavgiften.

Arbetsmarknadskonsulenterna

Våra arbetsmarknadskonsulenter Malin, Ida, Hanna, Amanda, Annika och Andreas kan hjälpa dig med lösningar gällande din sysselsättning, praktik eller frågor som rör Socialförvaltningen. Andreas träffar du på onsdagar, Malin på torsdagar och Ida på fredagar i öppet hus på ComUng.

Karriärvägledaren

Studie- och yrkesvägledare Annika arbetar med kommunala aktivitetsansvaret. Hör av dig till henne om du har frågor om allt rörande din gymnasieutbildning. Annika finns på plats måndagar 13.00-16.00.

För dig som behöver kontakta studie och yrkesväledare annan tid kontakta Lunds vägledningscentrum. Gå in på följande länk för mer information och öppettider https://lund.se/utbildning--forskola/vagledningscentrum-studie--och-yrkesvagledning/

Samordnaren

Har du frågor kring kring vår verksamhet är du välkommen att kontakta vår samordnare Andreas.

Kontakt

ComUng

Adress: Vårfrugtan 1
223 50 Lund
Telefon: 046-359 42 80
E-post: comung@lund.se

 

Socialförvaltningen

Postadress: Socialförvaltningen, Box 1255, 221 05 Lund
Besöksadress:
Brotorget 1, Lund
Telefon (Medborgarcenter): 046-359 50 00
E-post:socialforvaltningen@lund.se